dimarts, 17 de maig del 2011


Apunta't a tots els cursos que vulguis per l'únic preu de 50€!!
Sensibilització 3-4 anys Vivim la Música en família!
Del 27 de juny a l'1 de juliol, de 18'00 a 18'45 h.
Professora: Victòria Carbó
Curs adreçat a nens i nenes de 3 a 4 anys acompanyats de pare i/o mare.
L'objectiu d'aquest curs és dinamitzar la pràctica musical en família, explorant i oferint experiències que pugui compartir tota la família.

Sensibilització 5-6 anys
Del 4 al 8 de juliol, de 17'00 a 18'00 h.
Professora: Victòria Carbó
Curs adreçat a nens i nenes de 5 a 6 anys.
L'objectiu d'aquest curs és dinamitzar la pràctica musical, descobrir la màgia del món de la Música. Una experiència molt enriquidora que farà que tota la família encara disfruti molt més de la Música.

Coral
Del 4 al 8 de juliol, de 20'00 a 21'00 h.
Professora: Mercedes Guinea
Adreçat a tot tipus de públic.
El curs girarà al voltant de la música llatina, i acabarà amb una col·laboració amb la Latin Big Band. Es farà un treball de tècnica vocal, aprenentatge del repertori i els darrers dies posada en comú amb la Big Band.

Cos i veu
Del 27 de juny a l'1 de juliol, de 19'00 a 20'30 h.
Professores: Victòria Carbó i Mercedes Guinea
Curs on conjugarem la consciència corporal amb la veu.
El taller es realitzarà durant cinc dies en sessions d'una hora i mitja; la primera hora de treball serà corporal i la darrera mitja hora, de veu i moviment.
Aquest curs està adreçat a tot tipus de persones, a partir de tretze anys, que desitgin contactar amb el seu cos i la seva veu; cantants, instrumentistes i públic en general que vulguin endinsar-se en l'autoconeixement corporal, millorar la seva postura, eliminar tensions reeducant hàbits i descobrir la seva veu.

Grup de guitarres I
De l'11 al 15 de juliol, de 17'00 a 18'00 h.
Professor: Lluís Giménez
Orquestra de guitarres per als alumnes de nivell inicial. Participa en la música de conjunt amb molts altres guitarristes per tocar cançons molt divertides. El curs serà una bona oportunitat per treballar la polifonia, el ritme, per millorar els coneixements de la guitarra i per passar-ho bé amb altres companys.

Grup de guitarres II
De l'11 al 15 de juliol, de 18'00 a 19'00 h.
Professor: Lluís Giménez
Música de cambra amb guitarres per als alumnes de nivell avançat. Viu l'experiència de la Música en conjunt treballant un repertori de diferents estils i aprofundint en la tècnica de la guitarra mitjançant el treball en equip.

Improvisació
Del 4 al 8 de juliol, de 18'00 a 19'00 h.
Professor: Xavi Plaza
Per a tots els instruments (nivell bàsic-mitjà).
Sessió conjunta, tant a nivell teòric com pràctic, s'explicaran els conceptes principals de la improvisació i s'aplicaran directament en l'instrument, tant en format solo, com col·lectiu.
El curs treballarà l'audició, anàlisi i transcripció d'improvisacions del món del blues i del jazz, l'explicació de diferents exemples, i la seva posterior interpretació amb el propi instrument.
Curs molt recomanable per a tots aquells que tinguin un cert domini de l'instrument i vulguin iniciar-se en la improvisació.

Iniciació a la música moderna
Del 4 al 8 de juliol, de 18'00 a 19'00 h.
Professor: Carles Pérez
Per a tots els instruments (nivell bàsic).
Activitat per a tots aquells instrumentistes que vulguin compartir l'experiència de tocar música moderna en grup. Es treballaran els continguts fonamentals de l'estil, per poder entendre'ls i tocar-los col·lectivament.
Un curs adreçat a tots aquells instrumentistes que tinguin un nivell bàsic suficient per poder tocar en grup, i disfrutar de l'experiència de compartir la Música.
El curs treballarà l'audició de temes de música moderna, l'explicació de diferents ritmes bàsics, rodes harmòniques, estructures, etc. i la seva posterior aplicació amb el grup instrumental.

Latin Big Band
Del 4 al 8 de juliol, de 19'00 a 21'00 h.
Professors: Xavi Plaza, Carles Pérez, Alex Ricart i Pinyu Martí.
Per a tots els instruments (nivell bàsic-mitjà).
Tornem a repetir la gran experiència del curs passat, una formació amb molt "sabor" que ens permetrà submergir-nos en el món de la música llatina, amb una formació molt potent: La Big Band. T'ho perdràs?
En la primera hora treballarem les seccions de metall, fusta i base rítmica separadament i en la segona hora s'assajarà amb tota la formació al complet.
Aquest curs la Big Band col·laborarà amb la Coral i es prepararan un o dos temes conjuntament.

Pulsació i ritme
Del 27 al 29 de juny, de 17'00 a 18'30 h.
Professor: Pinyu Martí.
Obert a tots els instruments, per a tot aquell que vulgui experimentar, entendre i sentir el ritme. No és necessari tenir coneixements musicals, allò que necessitem és que vingueu amb moltes ganes d'aprendre i jugar amb el ritme.
El curs treballarà l'audició, la teoria i sobretot la pràctica rítmica, amb exercicis i jocs rítmics, tant individuals com col·lectius.

Com pintem amb Música?
Quadres d'una exposició de Mussorgsky
27, 29 de juny, 1, 4, 6 i 8 de juliol, de 17'00 a 20'00 h.
Professors: Esther Barberán, Mònica Cruzata, Marika Kobayashi, Alejandro Lidón, Hector Valls i Francesc Vidal.
Tocarem l'obra des de diferents punts de vista: en la primera sessió farem una audició activa i parlarem de la perspectiva històrico-estilística.
Adreçat a pianistes, instruments de corda i de vent amb almenys 2 anys d'experiència. A partir de la versió original de l'obra de Mussorgsky per a piano, farem diferents adaptacions segons els músics que hi hagin inscrits.

Us podeu inscriure en el següent formulari